Straipsniai

Kas yra Fragrance World arabiškų kvepalų gamintojas?

Fragrance World Trading“ savo kelionę pradėjo daugiau nei prieš tris dešimtmečius verslininko vizionieriaus. Domėdami kvepalais, kosmetika ir elektronika, nuolatos diegdami naujoves stengėmės išskirti savo klientams tai, kas geriausia. Fragrance World – ambicingas prancūzų ir arabų kvapų meistrų projektas, kurio pagrindinis tikslas buvo gaminti šiuolaikiškas, kokybiškas kompozicijas, prieinamas kiekvienam klientui. Kvepalų kūrėjai iš abiejų šalių sukūrė „Fragrance World“ kvepalų kolekciją, į prekės ženklo stilių įtraukdami geriausias tiek Rytų, tiek Vakarų tradicijas.

2010 metų balandį į pasaulinę kvepalų rinką sėkmingai įžengė naujas kvapų prekės ženklas Fragrance World. Kvepalų kūrėjai iš abiejų šalių sukūrė „Fragrance World“ kvepalų kolekciją, į prekės ženklo stilių įtraukdami geriausias tiek Rytų, tiek Vakarų tradicijas. Populiarus ir milijonų žmonių mėgstamas prekės ženklas kuria puikias elitines kompozicijas moterims ir vyrams. Tad nieko keisto, kad perkančių „Fragrance World“ kvepalus skaičius kasdien auga.

Kvepalų kompanija „Fragrance World“ beveik visą savo finansavimą skiria kokybiškoms, dažniausiai natūralioms žaliavoms, bendradarbiaudama su visame pasaulyje žinomais parfumeriais, o ne masinei reklamai pačių gaminių nenaudai. Dėl to Fragrance World gamina šedevrus su rytietiškais ir vakarietiškais motyvais, tačiau kartu su klasikiniu prašmatniu ir madingu stiliumi. Prekės ženklo populiarumui didelį pliusą prideda paradoksalus „House“ kvepalų patvarumas, pasiektas dideliu natūralių aliejų kiekiu ir mažomis alkoholio frakcijomis.

Šiandien „Fragrance World Trading“ yra pirmaujanti verslo įmonė regione, įsipareigojusi klientams pasiūlyti neprilygstamą geriausių pasaulyje kvepalų prekių ženklų pasirinkimą, be mūsų pačių prekių ženklų, gaminamų JAE. Turime ir valdome 10 didmeninės prekybos vietų JAE skirtingais pavadinimais – „Fragrance World Trading“, „Al Ghuroob trading“, „French Avenue“, „Perfume Paradise“ ir „Athoor Al Alam“ bei modernų sandėlį, išsidėsčiusį šimto tūkstančių kvadratinių pėdų plote. Susidomėjus elektronika ir kosmetika, grupėje dirba per 150 darbuotojų. Mūsų veikla apima GCC, NVS, Aziją, Europą, Afriką ir JAV. Siekdama nuoseklių naujovių ir augimo, grupė tapo pagrindine žaidėja tose kategorijose, kuriose šiuo metu veikia.

Sėkmingai Fragrance World dirbdamas visame pasaulyje, gali pasiūlyti išskirtinių, kokybiškų, nišninių arabiškų kvepalų už ypatingai gerą kainą. Turėdama naujausias technologijas kvapų gaminimui, jų pakavimui, sandėliavimui ir pristatymui turi didelį pranašumą prieš kitus konkurentus. Gamintojas koja kojon ženkia su kvapų naujienomis, kurios iškart apskrieją visus kvepalų mylėtojus visame pasaulyje. 

Fragrance Word kvepalų kolekciją sudaro kelios linijos: vaisių, verslo, saldaus, gaivaus, vakaro ir sportinio aromato.

Įsigykite Fragrance world gamintojo kvepalų mūsų el. parduotuvėje barakkat.lt su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje!

Paskelbta: Straipsniai

Parašykite komentarą