Straipsniai

Kokius kvepalus rinktis vasara?

Kvepalų pasirinkimas visuomet yra labai asmeniškas. Dažniausiai tai priklauso nuo mūsų pačių norų, pageidavimų bei asmenybės. Kaip išsirinkti kvepalus vasaros sezonui? Kokius kvepalus vertėtų rinktis, kai saulė lepina kaitriais spinduliais? Perskaitykite mūsų patarimus, kaip išsirinkti ir atrasi savo vasaros aromatą.

- Kodėl jūsų kvepalai turėtų keistis keičiantis sezonams?

Nesvarbu, ar daugelį metų buvote ištikimas tiems patiems, mylymiems kvapams, ar jaučiate poreikį juos pakeisti. Skirtingi orai ir metų laikų kaita turi tiesioginės įtakos mūsų nuotaikai ir savijautai. Kiekvienas kvapas sužadina skirtingas emicijas ir prisiminimus.

Prasidėjus vasarai visada trokštame laisvės nuo visoko pabėgti. Net jei nėra galimybės nuskristi kur nors į egzotiškus kraštus, nauji kvepalai gali jus nugabenti net į tolimiausius pasaulio kampelius ir sužadinti jūsų jausmus.

- Kvepalai: kokias natas rinktis vasarai?

Renkantis kvepalus, pirmiausia svarbu sutelkti dėmesį į tai, kas jums patinka. Dėvimi kvepalai parodys jūsų asmenybę ir tai, kas jūs iš tikrųjų esate. Tai turėtų paskatinti jus jaustis gerai bei suteikti energijos pasitikėti savimi. Vadovaukitės sekančiais žingsniais, kad išsirinktumėte geriausią vasaros kvapą.

- Ar kvepalai ir saulė dera kartu?

Vasara jau čia! Planuojate tobulinti savo įdegį prie jūros ar ant gulto visą dieną, bet negalite išeiti nepasikvepinus? Nesijaudinkit! Vadovaukitės šiais patarimais, kaip dėvėti kvepalus saulėtomis dienomis:

- Pirmiausia, nepurkškite kvepalų tiesiai ant odos. Purkšite juos virš savęs, sukurkite kvapų debesį keliais purškimais. Eikite per jį, kad pagautumėte kvapą savo kūnu.

- Pasipurkškite šiek tiek kvepalų ant plaukų. Kai jūsų plaukus kedens vėjas, jie išskirs dalį jūsų kvapo.

- Kvepnkite drabužius. Papurkškite savo mėgemiais kvepalais rūbus, kelių centimetrų atstumu nuo audinio.

- Rinkitės lengvus kvapus

Vasara: šviečia saulė ir pakyla temperatūra. Nepaisant meilės karštai vasaros saulei, neatsispiriame galimybei mėgautis gaiviu pojūčiu, kai kalbame apie mūsų kvepalus! Šią vasarą nenorite taikstytis su stipriu kvapu, bet norite rasti ilgai išliekantį kvapą? Tobulas kompromisas: troškulį malšinantis vasariškas, gaivus kvapas, kuris dieną atgaivina, o naktį išlieka ant odos. Kas tai? Tai kvapai su cirsusų, vaisių, jūros gaivos, muskuso natomis. Nesirinkite kvepalų, kurie yra šleifiniai, sunkūs, vakariniai. Taip pat nesirinkite ir per daug saldžių kvepalų karštomis vasaros dienomis, taip galite prie savęs pritraukti uodus ar kitas skraidančias museles.

- Kvepalai, kvepiantys vasara

Vasara – tai lengvi, ne itin saldūs kvapai. Jei norite stimuliuojančio poveikio, rinkitės gaivinančias viršutines citrusinių vaisių ir gėlių bazines natas. Ieškote lengvo ir jausmingo vasariško aromato moterims? Rinkitės raudonų uogų natas kartu su švelnia vanile. Karštomis dienomis vėsinkite su gaivinančiu jūrinių natų efektu. Jums tikrai tai patiks!

Ne visada lengva išsirinkti kvepalus, lygiai taip pat sudėtinga išsirinkti tinkamą sezoninį aromatą. Nežinote, kaip išsirinkti kvepalus vasarai? Leiskite savo intuicijai vadovauti, kai rasite nepaprastą nerūpestingą, bet viliojantį aromatą - šią vasarą būsite nenugalimas!

TOP vasaros kvapai JAI:

- Taskeen Marina. Citrusų, muskuso, jazminų, vaisių aromatas.

- Rose Seduction Secret. Saldus, gėlių, vaisių, citrusinis aromatas

- Ard Al Zaafaran Ithra Dubai Pomegranate Musk. Gaivus, vaisių, granatų aromatas

- Puro Neroli. Gaivus, citrusų, baltų gėlių aromatas

- Versus Diamond Bleu. Gaivus, citrusinių vaisių ir medienos aromatas

- Confidential. Šiltas, salstelėjęs vaisių aromatas

TOP vasaros kvapai JAM:

- Versencia ORO. Vanilės, pušų, mėtos, rozmarino, ambros su vaisiais, gaiviai salstelėjęs aromatas

- Midori. Citrusiniai, medienos, švelniai pudrinis aromatas

- Aqua de Classic Profumo. Gaivus, pikantiškas, rafinuotas aromatas

- Saviour. Gaivus, citrusinis aromatas

- Oud Wonder. Sodriai gaivus, medienos, rafinuotas aromatas 

O visą kvepalų asortimentą rasite mūsų el. parduotuvėje www.barakkat.lt Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje!

Paskelbta: Straipsniai

Parašykite komentarą